Rychlé a pomalé potraviny

*Omlouváme se, z důvodu neodkladné události přednášejícího se akce uskuteční v nový čas 7. 2. od 18:30. Děkujeme za pochopení.

Sníme-li potravinu, která má vysoký glykemický index, velmi brzy po jídle dostáváme hlad a často i chuť na sladké. V nejhorším případě obojí. Proto se často doporučuje jíst potraviny s nízkým glykemickým indexem. Jsou tedy potraviny s vysokým glykemickým indexem špatné? Co to vlastně je glykemický index a jak funguje? Jsou cukry a sacharidy to samé? Co se děje s naším tělem, když konzumujeme sacharidy? Jak analyzovat glykemickou nálož a jak vybírat potraviny také pro specifické skupiny - diabetiky, sportovce a jiné? Na tyto a další otázky vám odpoví MUDr. Tomáš Soukup, Ph.D. Pořádáno S PODPOROU MĚSTA HRADEC KRÁLOVÉ. Vstupné 40 Kč.

Pro veřejnost

Program e-mailem

Vytisknout stránku
Do knihovny jen s umytýma nohama Mapa stránek   English

2012 © Knihovna města Hradce Králové | Webdesign & SEO eStudio.cz